11 maj 2017 14:18

11 maj 2017 14:18

Besök från Gjövik

MARIESTAD: Långväga gäster

Rebeckalogen R91 Emanuella Carlbeck i Mariestad hade under första helgen i maj besök från sin vänloge R128 Sarah i Gjövik i Norge. Programmet för helgen var välplanerat med bland annat gemensamma måltider, stadsvandring, visning av Domkyrkan samt shopping. Lördagskvällen blev en trevlig kväll med logemöte och gradgivning. Besöket avslutades med gemensam frukost på söndagen innan systrarna återvände hem till Gjövik. Nästa träff kommer att äga rum den 17 maj 2019 i Gjövik för att fira Norges nationaldag.

Rebeckalogen R91 Emanuella Carlbeck i Mariestad hade under första helgen i maj besök från sin vänloge R128 Sarah i Gjövik i Norge. Programmet för helgen var välplanerat med bland annat gemensamma måltider, stadsvandring, visning av Domkyrkan samt shopping. Lördagskvällen blev en trevlig kväll med logemöte och gradgivning. Besöket avslutades med gemensam frukost på söndagen innan systrarna återvände hem till Gjövik. Nästa träff kommer att äga rum den 17 maj 2019 i Gjövik för att fira Norges nationaldag.