05 maj 2017 12:16

05 maj 2017 12:16

Tunaelever besökte riksdagen

STOCKHOLM

I förra veckan besökte elever från Tunaholmsskolan riksdagen och fick där träffa den moderata riksdagsledamoten Sten Bergheden.

Sten guidade runt i riksdagens lokaler och berättade om hur riksdagen arbetar, hur ett ärende startar och hur det sedan resulterar i ett beslut. Under besöket kom den framtida utbyggnaden av E20 upp och hur vi kan jobba för att få våra vägar elektrifierade, en fråga som är viktig både för Mariestad, Skaraborg och Sverige. Sten uppmanade också eleverna att någon gång under livet engagera sig i något parti och hjälpa till att utveckla landet.

– Det är alltid trevligt att träffa elever och det är alltid extra roligt när det kommer elever från min egen hemkommun, säger Sten Bergheden (M).

Sten guidade runt i riksdagens lokaler och berättade om hur riksdagen arbetar, hur ett ärende startar och hur det sedan resulterar i ett beslut. Under besöket kom den framtida utbyggnaden av E20 upp och hur vi kan jobba för att få våra vägar elektrifierade, en fråga som är viktig både för Mariestad, Skaraborg och Sverige. Sten uppmanade också eleverna att någon gång under livet engagera sig i något parti och hjälpa till att utveckla landet.

– Det är alltid trevligt att träffa elever och det är alltid extra roligt när det kommer elever från min egen hemkommun, säger Sten Bergheden (M).