13 feb 2017 10:20

13 feb 2017 10:20

Skridskotur på sjön Ymsen

: Läsarbilden

Friluftsfrämjandet i Mariestad åkte långfärdsskridskor runt sjön lördagen den 11 februari. Femton deltagare under ledning av Mats Rydgård och Anders Christiansson kunde njuta extra mycket när solen lyste en stund. Vid en råk fanns ett lurigt hål med öppet vatten. Många sjöar har nu is och säkerhetsutrustning och sällskap bör alla skridskoåkare utrusta sig med.

Friluftsfrämjandet i Mariestad åkte långfärdsskridskor runt sjön lördagen den 11 februari. Femton deltagare under ledning av Mats Rydgård och Anders Christiansson kunde njuta extra mycket när solen lyste en stund. Vid en råk fanns ett lurigt hål med öppet vatten. Många sjöar har nu is och säkerhetsutrustning och sällskap bör alla skridskoåkare utrusta sig med.