22 aug 2016 10:47

22 aug 2016 10:47

Höstutflykt som gick till Wrågården

FALKÖPING

Under den gångna veckan har Strokeföreningens höstutflykt genomförts, då ett 30-tal medlemmar och anhöriga samlades på Wrågården utanför Falköping för en smakrik höstlunch där deltagarna fick njuta av en köttgryta på högrev från gårdens bisonkött. Efter lunchen embarkerade alla en vagn till en bisonsafari ut i bisonparken bland de 70-talen bisonoxar som gården för närvarande har. De största oxarna väger 800–900 kg och är kraftiga djur som är imponerande på nära håll. Efter guidningen hade deltagarna tillfälle att gå runt älgparken, där man kunde se en vacker silverfärgad älgtjur och dessutom ett antal dovhjortar.

Under den gångna veckan har Strokeföreningens höstutflykt genomförts, då ett 30-tal medlemmar och anhöriga samlades på Wrågården utanför Falköping för en smakrik höstlunch där deltagarna fick njuta av en köttgryta på högrev från gårdens bisonkött. Efter lunchen embarkerade alla en vagn till en bisonsafari ut i bisonparken bland de 70-talen bisonoxar som gården för närvarande har. De största oxarna väger 800–900 kg och är kraftiga djur som är imponerande på nära håll. Efter guidningen hade deltagarna tillfälle att gå runt älgparken, där man kunde se en vacker silverfärgad älgtjur och dessutom ett antal dovhjortar.