10 aug 2016 09:58

10 aug 2016 09:58

Skolkamrater hade återträff

LYRESTAD

I tisdags återsågs ett gäng på sex före detta skolflickor från Centralskolan i Töreboda.

Första gången de träffades på skolan var 1968, på den tiden var de uppdelade på två olika klasser. I och med sammanslagningen i femman blev de sedan klasskamrater och vänner. Gänget träffas flera gånger om året och har varit på varandras bröllop och firat födelsedagar ihop. Damerna medger att de trodde att det var enklare att få ihop träffar under pensionärstiden, men att det i stället blev tvärtom. Först åt de lunch i Norrkvarn för att sedan fika och prata vidare på Hamnmagasinet i Lyrestad.

Första gången de träffades på skolan var 1968, på den tiden var de uppdelade på två olika klasser. I och med sammanslagningen i femman blev de sedan klasskamrater och vänner. Gänget träffas flera gånger om året och har varit på varandras bröllop och firat födelsedagar ihop. Damerna medger att de trodde att det var enklare att få ihop träffar under pensionärstiden, men att det i stället blev tvärtom. Först åt de lunch i Norrkvarn för att sedan fika och prata vidare på Hamnmagasinet i Lyrestad.