03 aug 2016 10:09

03 aug 2016 10:09

Musik och tonsatt dikt i sommarkväll

FÅGELÖ KAPELL

På fredag gästas Fågelö kapell av Duo Cantilena.

Med sig har Anna BomanHald, flöjt och Sabina Agnas, gitarr ett stämningsfullt program med dikter av Ylva Eggehorn och musik av dem själva. Konserten går under namnaet ”Timmen innan gryningen” Musik och poesi smäter samman i en atmosfär av stillhet, glädje, kärlek och temperament. Duo Cantilena tolkar musik av bland andra M. Ravel, J. Ibert, E. Satie, B. Andersson och A. Piazolla.

Med sig har Anna BomanHald, flöjt och Sabina Agnas, gitarr ett stämningsfullt program med dikter av Ylva Eggehorn och musik av dem själva. Konserten går under namnaet ”Timmen innan gryningen” Musik och poesi smäter samman i en atmosfär av stillhet, glädje, kärlek och temperament. Duo Cantilena tolkar musik av bland andra M. Ravel, J. Ibert, E. Satie, B. Andersson och A. Piazolla.