18 jul 2016 10:17

18 jul 2016 10:17

Sommarbilden – vad kan det vara för något?

I fredags när Blackgårdens Förskola Tidavad var ute hittade Emilia och Isabell en fjäril som de inte hade sett förut. De tog kort på den och med hjälp av en läsplatta startade de ett utforskande och med hjälp av bilden sökte efter vad det kunde vara för sort. Efter mycket letande och diskuterande med varandra kunde sedan med hjälp av deras pedagog komma fram till att det var en tigermal som de hade hittat. Visst är den häftig!

Har du också fångat ett sommarminne på bild? Mejla gärna in den till familj@mariestadstidningen.se och skriv lite om bilden. Ha det så fint i sommar!

I fredags när Blackgårdens Förskola Tidavad var ute hittade Emilia och Isabell en fjäril som de inte hade sett förut. De tog kort på den och med hjälp av en läsplatta startade de ett utforskande och med hjälp av bilden sökte efter vad det kunde vara för sort. Efter mycket letande och diskuterande med varandra kunde sedan med hjälp av deras pedagog komma fram till att det var en tigermal som de hade hittat. Visst är den häftig!

Har du också fångat ett sommarminne på bild? Mejla gärna in den till familj@mariestadstidningen.se och skriv lite om bilden. Ha det så fint i sommar!