10 jul 2016 14:05

10 jul 2016 14:05

Sommarbilden – pannkaksfest i det fria

TORSÖ

Denna sommarbild tog Louise Udén när familjen, tillsammans med barnen och hunden, tog bilen från Lugnås och drog ut till Sandvik på Torsö. Det visade sig vara ett bra beslut då ett stort ”skepp” hade parkerat för natten strax utanför. Vi stekte pannkakor på vårt gasolkök och njöt av kvällen. Har du också fångat ett sommarminne på bild? Mejla gärna in den till familj@mariestadstidningen.se och skriv lite om bilden. Ha det så fint i sommar!

Denna sommarbild tog Louise Udén när familjen, tillsammans med barnen och hunden, tog bilen från Lugnås och drog ut till Sandvik på Torsö. Det visade sig vara ett bra beslut då ett stort ”skepp” hade parkerat för natten strax utanför. Vi stekte pannkakor på vårt gasolkök och njöt av kvällen. Har du också fångat ett sommarminne på bild? Mejla gärna in den till familj@mariestadstidningen.se och skriv lite om bilden. Ha det så fint i sommar!