27 jun 2016 10:53

05 jul 2016 10:00

Sommarbilden – Midsommarfirande i Sjötorp

SJÖTORP SOMMARBILDEN.

Denna sommarbild tog Alf Mölleryd under midsommarfirandet i vackra Sjötorp. Vädret var soligt och varmt och mer än 1 000 personer strömmade till festplatsen. Samhällsföreningen hade med hjälp av många frivilliga arrangerat det traditionsrika firandet med dans runt midsommarstången. Det erbjöds även pil och bollkastning, chokladhjul, fiskdamm för de yngsta och kaffeservering med läckra hemgjorda jordgubbstårtor samt kakor.

Har du också fångat ett sommarminne på bild? Mejla gärna in den till familj@mariestadstidningen.se och skriv lite om bilden. Ha det så fint i sommar!

Har du också fångat ett sommarminne på bild? Mejla gärna in den till familj@mariestadstidningen.se och skriv lite om bilden. Ha det så fint i sommar!