23 jun 2016 10:18

23 jun 2016 10:18

Sillsexa hos PRO Mariestad

SNAPEN

Vädret var strålande då ett stort antal PRO:are samlades på Snapen för sillsexa. Borden var vackert dukade och sillen och potatisen med tillbehör lät sig smakas. Underhållare var Ingmar Bäckström som både berättade om Gunde Johansson och sjöng hans visor. Under en paus serverades kaffe och muffins av större modell. Därefter fortsatte Ingmar med underhållningen. Detta var premiär för PRO:s sillsexa som kanske kan komma att bli en tradition.

Vädret var strålande då ett stort antal PRO:are samlades på Snapen för sillsexa. Borden var vackert dukade och sillen och potatisen med tillbehör lät sig smakas. Underhållare var Ingmar Bäckström som både berättade om Gunde Johansson och sjöng hans visor. Under en paus serverades kaffe och muffins av större modell. Därefter fortsatte Ingmar med underhållningen. Detta var premiär för PRO:s sillsexa som kanske kan komma att bli en tradition.