22 jun 2016 10:59

22 jun 2016 10:59

Dopklänning i arv

LÄSARBILDEN

Gunbrith Sandberg i Mariestad har skickat in den här bilden, och berättar att dopklänningen har använts i familjen i flera generationer. Den syddes av Gundla Andersson, Mariestad, år 1952, och alla som är döpta i den sedan dess är barn, barnbarn och barnbarnsbarn till Gundla. Namnen på dem alla är broderade på klänningen. Den lille killen som bär dopklänningen på bilden heter Sofus.

Gunbrith Sandberg i Mariestad har skickat in den här bilden, och berättar att dopklänningen har använts i familjen i flera generationer. Den syddes av Gundla Andersson, Mariestad, år 1952, och alla som är döpta i den sedan dess är barn, barnbarn och barnbarnsbarn till Gundla. Namnen på dem alla är broderade på klänningen. Den lille killen som bär dopklänningen på bilden heter Sofus.