02 jun 2016 10:13

02 jun 2016 10:13

Sol på miljödag

VASSBACKEN

Centerns miljödag vid Wassbackens Café hade tur med vädret. I år sken solen på de 60-talen åskådare som kom och lyssnade till Tidan bälgarna som underhöll med trevlig musik. De fick även lyssna på Ulf Andersson som är ordförande i Brottsofferjouren norra Skaraborg (MTG kommunerna) och Gunnar Carlsson från kommunförbundet som talade om Kinnekullebanans viktiga roll i infrastrukturen.

Centerns miljödag vid Wassbackens Café hade tur med vädret. I år sken solen på de 60-talen åskådare som kom och lyssnade till Tidan bälgarna som underhöll med trevlig musik. De fick även lyssna på Ulf Andersson som är ordförande i Brottsofferjouren norra Skaraborg (MTG kommunerna) och Gunnar Carlsson från kommunförbundet som talade om Kinnekullebanans viktiga roll i infrastrukturen.