02 jun 2016 10:31

02 jun 2016 10:31

55-årsjubileum

NOTERAT: Från Arvidsjaur i norr till Falsterbo i söder

Den 28-29 maj träffades 1961-års gymnastikdirektörer i Mariestad. 55-årsjubileet arrangerades av de tre kurskamraterna Maud Gawelin, Berit Stefansson och Guntram Månsson boende i Mariestad och Skövde. Här är jubilarerna samlade utanför hotell Wictoria. På bilden finns, bakifrån och från vänster; Mats Edin (Arvidsjaur), Tom Widlund (Östersund), Staffan Carsson (Örebro), Lennart Willemo (Falsterbo), Torbjörn Wänström (Järfälla), Guntram Månsson (Mariestad), Maud Gawelin (Mariestad), Karin Reiland (Stockholm), Inga-Britt Vellander (Sundbyberg), Margareta Fellbom (Mariefred), Bengt Bohlin (Göteborg), Berit Stefansson (Skövde), Gunnar Zachrisson (Borås), Hans Norelius (Växjö), Birgitta Lindström (Tyresö), Maud Björkman (Saltsjö-Boo), Marianne Grahn (Partille), Ebba Modén (Spånga).

Den 28-29 maj träffades 1961-års gymnastikdirektörer i Mariestad. 55-årsjubileet arrangerades av de tre kurskamraterna Maud Gawelin, Berit Stefansson och Guntram Månsson boende i Mariestad och Skövde. Här är jubilarerna samlade utanför hotell Wictoria. På bilden finns, bakifrån och från vänster; Mats Edin (Arvidsjaur), Tom Widlund (Östersund), Staffan Carsson (Örebro), Lennart Willemo (Falsterbo), Torbjörn Wänström (Järfälla), Guntram Månsson (Mariestad), Maud Gawelin (Mariestad), Karin Reiland (Stockholm), Inga-Britt Vellander (Sundbyberg), Margareta Fellbom (Mariefred), Bengt Bohlin (Göteborg), Berit Stefansson (Skövde), Gunnar Zachrisson (Borås), Hans Norelius (Växjö), Birgitta Lindström (Tyresö), Maud Björkman (Saltsjö-Boo), Marianne Grahn (Partille), Ebba Modén (Spånga).