20 maj 2016 10:47

20 maj 2016 10:47

Temaavslutning

TORSÖ

Förskolan på Torsö skärgårdsskola firade Förskolans dag genom att springa Bamseloppet. Barnen sprang ett eller två varv runt fotbollsplanen, och när de kom i mål möttes de av diplom, medalj, vatten, glass och tandkräm! Alla 25 barn var med, i åldrarna 1-6 år. Under vårterminen har förskolan arbetat med ”Grön flaggtema”, livsstil och hälsa, och detta blev avslutningen på temat.

Förskolan på Torsö skärgårdsskola firade Förskolans dag genom att springa Bamseloppet. Barnen sprang ett eller två varv runt fotbollsplanen, och när de kom i mål möttes de av diplom, medalj, vatten, glass och tandkräm! Alla 25 barn var med, i åldrarna 1-6 år. Under vårterminen har förskolan arbetat med ”Grön flaggtema”, livsstil och hälsa, och detta blev avslutningen på temat.