05 maj 2016 06:00

05 maj 2016 06:00

Vårfest i Österäng

ÖSTERÄNG

Måndagen den 2 maj avslutades vinter-vårens populära måndagsträffar i Österängs bygdegård med en festlig vårfest dit 110 personer kommit, för att bland annat äta en god lunch tillsammans och uppleva den kravlösa samvaro som kännetecknar måndagsträffarna.

Gitarrtrubaduren Henrik Strömberg som brukar spela med i den i bygden kända musikgruppen Scotts framförde ett uppskattat sång- och musikprogram där även publiken fick tillfälle att sjunga med. Alla deltagare fick var sin lott och utan kostnad delta i lottdragningen med omkring 60 vinster.

Barbro Andersson, Götene som är en av de trogna deltagarna framförde till sist till sist ett varmt tack från alla till dem som arrangerar dessa trevliga träffar i Österängs bygdegård. Nu gör måndagsträffen uppehåll och startar igen någon gång i höst.

Gitarrtrubaduren Henrik Strömberg som brukar spela med i den i bygden kända musikgruppen Scotts framförde ett uppskattat sång- och musikprogram där även publiken fick tillfälle att sjunga med. Alla deltagare fick var sin lott och utan kostnad delta i lottdragningen med omkring 60 vinster.

Barbro Andersson, Götene som är en av de trogna deltagarna framförde till sist till sist ett varmt tack från alla till dem som arrangerar dessa trevliga träffar i Österängs bygdegård. Nu gör måndagsträffen uppehåll och startar igen någon gång i höst.