03 maj 2016 09:50

03 maj 2016 09:50

Pensionärer fick höra fiskehistorier

MARIESTAD

Vid Kommunalpensionärernas senaste månadsmöte kunde Lennart Andersson hälsa cirka 90 medlemmarna välkomna. Do Re Mi-kören hade dagen till ära berikats med två nya musiker, Tommy och Ingemar, och underhöll medan alla samlades.

Lennart fortsatte med att informera om nyheter från Folksam och att KPR:s au tagit beslut om en protestskrivelse till regionen angående förslaget om att stänga medicinavdelningen vid Mariestads sjukhus.

Sen var det dags för dagens gäst: Storfiskaren Sten-Gunnar Steensson. Han berättade om spännande upplevelser under sina fiskeresor jorden runt, bland annat till norra Ryssland och Mexico. Han blandade upp föredraget med många roliga fiskehistorier. Lennart tackade för mycket spännande berättelser och överräckte en kasse hembakat bröd.

När skrattmusklerna hade lugnat ner sig var det dags för kaffe och smörgås och dragning på lotteriet där vinsterna bestod av skänkt hembakat bröd i massor.

Lennart fortsatte med att informera om nyheter från Folksam och att KPR:s au tagit beslut om en protestskrivelse till regionen angående förslaget om att stänga medicinavdelningen vid Mariestads sjukhus.

Sen var det dags för dagens gäst: Storfiskaren Sten-Gunnar Steensson. Han berättade om spännande upplevelser under sina fiskeresor jorden runt, bland annat till norra Ryssland och Mexico. Han blandade upp föredraget med många roliga fiskehistorier. Lennart tackade för mycket spännande berättelser och överräckte en kasse hembakat bröd.

När skrattmusklerna hade lugnat ner sig var det dags för kaffe och smörgås och dragning på lotteriet där vinsterna bestod av skänkt hembakat bröd i massor.