24 apr 2016 15:33

24 apr 2016 15:33

PRO:are på tävlingsutflykt

ULLERVAD

Den 18 april hade PRO Ullervad föreningsmöte med 35 deltagare. Ordförande började med sedvanliga mötesförhandlingar med bland annat information från riks- och distriktförbunden samt samorganisationen (Mariestad, Lugnås och Lyrestad). Ordförande informerade om resorna till glasbruket Rejmyre och bussresan till Kinnekulle i maj.

Seppo och Mikael Stävenborg underhöll med fin sång och musik. Därefter var det kaffe och landgång och dragning av lotteriet.

Torsdagen den 21 april åkte ett 20-tal pensionärer till Lugnås för den årliga Shuffleboardtävlingen. Lugnås vann både dam- och herrtävlingen, men Ullervad bjöd på bra motstånd – och har chans till revansch senare i sommar, vid bouletävlingen på hemmaplan.

Den 18 april hade PRO Ullervad föreningsmöte med 35 deltagare. Ordförande började med sedvanliga mötesförhandlingar med bland annat information från riks- och distriktförbunden samt samorganisationen (Mariestad, Lugnås och Lyrestad). Ordförande informerade om resorna till glasbruket Rejmyre och bussresan till Kinnekulle i maj.

Seppo och Mikael Stävenborg underhöll med fin sång och musik. Därefter var det kaffe och landgång och dragning av lotteriet.

Torsdagen den 21 april åkte ett 20-tal pensionärer till Lugnås för den årliga Shuffleboardtävlingen. Lugnås vann både dam- och herrtävlingen, men Ullervad bjöd på bra motstånd – och har chans till revansch senare i sommar, vid bouletävlingen på hemmaplan.