19 apr 2016 12:07

19 apr 2016 12:07

Säsongsavslutning

LUGNÅS: Motionsglada gubbar

Efter ett antal svettiga gympakvällar i gymnastiksalen på Kvarnstenens skola har dessa herrar träffats och utövat aktiviteter i form av femkamp med varierat resultat. Som belöning efter ett bra resultat i femkampen fick segraren en pokal. Övriga deltagare fick också belöning för kraftansträngningen. Avslutningsvis serverades hamburgare. Alla i gänget lovade att närvara vid starten i höst.

Efter ett antal svettiga gympakvällar i gymnastiksalen på Kvarnstenens skola har dessa herrar träffats och utövat aktiviteter i form av femkamp med varierat resultat. Som belöning efter ett bra resultat i femkampen fick segraren en pokal. Övriga deltagare fick också belöning för kraftansträngningen. Avslutningsvis serverades hamburgare. Alla i gänget lovade att närvara vid starten i höst.