06 apr 2016 06:00

06 apr 2016 16:21

Nu är våren här

LÄSARBILDEN.

Natur. Nu är nog våren här på allvar när blåsippan visar upp sin vackra blå färg! Men ”Blåsippan ute i backarna står”, den kända barnvisan med text av Anna Maria Roos, har nog de flesta av oss sjungit som barn och vet därmed att det nog ändå inte är lämpligt att gå utan strumpor och skor riktigt än. Men fina är de ju att titta på, om man klär på sig lite!

Bilden är fotad i Ek, och fotograf är Lennart Sandberg.

Natur. Nu är nog våren här på allvar när blåsippan visar upp sin vackra blå färg! Men ”Blåsippan ute i backarna står”, den kända barnvisan med text av Anna Maria Roos, har nog de flesta av oss sjungit som barn och vet därmed att det nog ändå inte är lämpligt att gå utan strumpor och skor riktigt än. Men fina är de ju att titta på, om man klär på sig lite!

Bilden är fotad i Ek, och fotograf är Lennart Sandberg.