17 dec 2015 14:28

17 dec 2015 14:28

PRO:s herrar ordnade jullunch

TÖREBODA

Det var ”herrarnas dag” när PRO hade julavslutning i sin nya lokal. Jan-Erik Rosander, Bengt Sandell och Daniel Runsten hade dukat upp med bland annat skinka, dopp i grytan samt kaffe med pepparkakor och chokladkaka med grädde. Skumtomtar icke att förglömma.

Allt avnjöts vid bord med tända ljus och juldukar. Lokalen var fullsatt och sorlet gemytligt. Pensionärer kom och gick under förmiddagstimmarna.

Det var ”herrarnas dag” när PRO hade julavslutning i sin nya lokal. Jan-Erik Rosander, Bengt Sandell och Daniel Runsten hade dukat upp med bland annat skinka, dopp i grytan samt kaffe med pepparkakor och chokladkaka med grädde. Skumtomtar icke att förglömma.

Allt avnjöts vid bord med tända ljus och juldukar. Lokalen var fullsatt och sorlet gemytligt. Pensionärer kom och gick under förmiddagstimmarna.