13 jul 2015 11:16

13 jul 2015 11:16

Sommarträff på Bäcken

MARIESTAD: Mariestads Husmodersförening träffades för prat och underhållning

Den 8 juli samlades Mariestads Husmodersföreningens uppdragstagare och de medlemmar som av hälsoskäl inte kunnat delta på vårens bussresa eller medlemsmöten till en trivselförmiddag på Sommarhemmet Bäcken. Totalt blev det 22 personer.

Ordförande Berit Andersson hälsade alla varmt välkomna. Det bjöds på social samvaro, kaffe och våffla eller tårtbit, samt på rolig och nostalgisk underhållning av Ulla-Britt Westelius som med stor inlevelse fick de närvarande att leva in sig i hur det var i skolan förr, skolfrökens och elevernas tankar samt agerande. Efter glada skratt, gott fika och småprat började det bli dags att avrunda förmiddagen, alla fick en chokladask som sponsrats av ICA-Oxen.

Innan de skiljdes åt informerade studieledare Siv Karlsson om höstens studiecirklar. Höstprogrammet har även utdelats och ordföranden hälsade välkommen till höstens månadsmöten.

Den 8 juli samlades Mariestads Husmodersföreningens uppdragstagare och de medlemmar som av hälsoskäl inte kunnat delta på vårens bussresa eller medlemsmöten till en trivselförmiddag på Sommarhemmet Bäcken. Totalt blev det 22 personer.

Ordförande Berit Andersson hälsade alla varmt välkomna. Det bjöds på social samvaro, kaffe och våffla eller tårtbit, samt på rolig och nostalgisk underhållning av Ulla-Britt Westelius som med stor inlevelse fick de närvarande att leva in sig i hur det var i skolan förr, skolfrökens och elevernas tankar samt agerande. Efter glada skratt, gott fika och småprat började det bli dags att avrunda förmiddagen, alla fick en chokladask som sponsrats av ICA-Oxen.

Innan de skiljdes åt informerade studieledare Siv Karlsson om höstens studiecirklar. Höstprogrammet har även utdelats och ordföranden hälsade välkommen till höstens månadsmöten.