01 jul 2015 06:00

01 jul 2015 06:00

Invigning med konsert

Öppnandet av Södra Råda Kulturhus lockade många

Söndagen den 28 juni invigdes Södra Råda Kulturhus (f d missionshuset) med en välbesökt konsert.

För musiken svarade Duo Drougge Karlsson (Per Drougge från Lidköping, violin & Jens Karlsson från Mariestad, gitarr), Lars Kullnes (organist i Amnehärads kyrka) och Mella´ radera´ (durspelsgrupp från Gullspångstrakten). Jan-Erik Wadén spelade förutom durspel i Mella´ radera´ också några stycken på munspel.

Ingemar Eliasson (f d landshövding i Värmland) höll invigningstalet.

Söndagen den 28 juni invigdes Södra Råda Kulturhus (f d missionshuset) med en välbesökt konsert.

För musiken svarade Duo Drougge Karlsson (Per Drougge från Lidköping, violin & Jens Karlsson från Mariestad, gitarr), Lars Kullnes (organist i Amnehärads kyrka) och Mella´ radera´ (durspelsgrupp från Gullspångstrakten). Jan-Erik Wadén spelade förutom durspel i Mella´ radera´ också några stycken på munspel.

Ingemar Eliasson (f d landshövding i Värmland) höll invigningstalet.