30 jun 2015 06:00

30 jun 2015 06:00

RTP Skaraborg på utflykt

RESEBREV

Den 30 maj besökte medlemmar i Personskadeförbundet RTP:s Skaraborgsdistrikt Lantbruks- och hushållsmuseet i Skallmeja.

Det var en kall och regnig dag och de stora lokalerna, på flera tusen kvadratmeter, kunde omöjligt hålla värmen. Ägaren Mats Nilsson berättade för gruppen att den guidade turen skulle ta 3,5 – 4 timmar, inte många trodde på honom då. Dock visade sig tiden stämma. Alla blev överraskade av den mängd föremål han hade samlat ihop! Under fikapausen lottades det ut växter som han hade odlat.

Efter besöket gick färden vidare till Kvänum där lunch intogs på Lumber & Karle.

Den 30 maj besökte medlemmar i Personskadeförbundet RTP:s Skaraborgsdistrikt Lantbruks- och hushållsmuseet i Skallmeja.

Det var en kall och regnig dag och de stora lokalerna, på flera tusen kvadratmeter, kunde omöjligt hålla värmen. Ägaren Mats Nilsson berättade för gruppen att den guidade turen skulle ta 3,5 – 4 timmar, inte många trodde på honom då. Dock visade sig tiden stämma. Alla blev överraskade av den mängd föremål han hade samlat ihop! Under fikapausen lottades det ut växter som han hade odlat.

Efter besöket gick färden vidare till Kvänum där lunch intogs på Lumber & Karle.