24 jun 2015 13:37

24 jun 2015 13:37

Sillsexa på Snapen

Electroluxpensionärer spenderade dag tillsammans

Onsdagen den 17 juni samlades ett 50-tal Electroluxpensionärer på Snapens Friluftsgård för att inta sill och potatis. Dagen började men en lite knivig tipspromenad ute i regnet. Därefter bjöds det på färskpotatis, sill och allt som därtill hör, senare serverades det kaffe och våffla med grädde och jordgubbar. Anders Ramberg underhöll med sång och fint gitarrspel under hela eftermiddagen. Mot slutet av dagen hölls lottdragningen, sedan var det dags att avsluta dagen. Nu är det bara att ladda upp för den hemlig resa planerad till den 22 juli.

Onsdagen den 17 juni samlades ett 50-tal Electroluxpensionärer på Snapens Friluftsgård för att inta sill och potatis. Dagen började men en lite knivig tipspromenad ute i regnet. Därefter bjöds det på färskpotatis, sill och allt som därtill hör, senare serverades det kaffe och våffla med grädde och jordgubbar. Anders Ramberg underhöll med sång och fint gitarrspel under hela eftermiddagen. Mot slutet av dagen hölls lottdragningen, sedan var det dags att avsluta dagen. Nu är det bara att ladda upp för den hemlig resa planerad till den 22 juli.