02 apr 2015 16:49

02 apr 2015 16:49

Lyckad träff för HRF-styrelsen

VARA

Det var en glad skara styrelsearbetare från Skaraborgs hörselskadeföreningar som samlades på Vara Folkhögskola för att genomföra den årliga idé- och inspirationsträffen. Under helgen medverkade även HRF:s vice förbundsordförande Eva Blomqvist med sitt kunnande, information vad som händer på förbundsnivå samt med tips till föreningarna.

Från Unik försäkring deltog ansvarige Per Liljeroos med information om deras utbud av försäkringar till funktionshinderorganisationernas medlemmar, ett uppskattat inslag där många frågor reddes ut.

HRF Norra Skaraborgs ordförande Bengt Gereonsson tittade i kristallkulan om distriktets framtid och diskuterade vad som behöver göras för att medlemmarna ska få ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. Från att förse dem med billiga hörapparatsbatterier till samordnade resor och träffar. Även de få kommuner i Skaraborgsdistriktet som ännu inte har någon syn- och hörselinstruktör ska påminnas om vikten av att erbjuda denna syssla för sina medborgare.

Det var en glad skara styrelsearbetare från Skaraborgs hörselskadeföreningar som samlades på Vara Folkhögskola för att genomföra den årliga idé- och inspirationsträffen. Under helgen medverkade även HRF:s vice förbundsordförande Eva Blomqvist med sitt kunnande, information vad som händer på förbundsnivå samt med tips till föreningarna.

Från Unik försäkring deltog ansvarige Per Liljeroos med information om deras utbud av försäkringar till funktionshinderorganisationernas medlemmar, ett uppskattat inslag där många frågor reddes ut.

HRF Norra Skaraborgs ordförande Bengt Gereonsson tittade i kristallkulan om distriktets framtid och diskuterade vad som behöver göras för att medlemmarna ska få ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. Från att förse dem med billiga hörapparatsbatterier till samordnade resor och träffar. Även de få kommuner i Skaraborgsdistriktet som ännu inte har någon syn- och hörselinstruktör ska påminnas om vikten av att erbjuda denna syssla för sina medborgare.