31 mar 2015 06:00

31 mar 2015 06:00

Påsken har kommit till Lugnås

LUGNÅS

Barn och föräldrar samlades i lördags eftermiddag för att traditionsenligt klä och resa årets påskträd, eller om man vill – Mariestads i särklass största påskris. I en ljummen vårsol kläddes trädet snabbt av kvicka barnhänder och blev ett färgsprakande påskträd. Det pryder nu stationsområdet under kommande påskhelg. Efteråt bjöds alla på saft och bullar samt naturligtvis ett välfyllt påskägg. Därmed är påskhelgen inledd på ett färgrikt och väl synligt sätt i Lugnås.

Barn och föräldrar samlades i lördags eftermiddag för att traditionsenligt klä och resa årets påskträd, eller om man vill – Mariestads i särklass största påskris. I en ljummen vårsol kläddes trädet snabbt av kvicka barnhänder och blev ett färgsprakande påskträd. Det pryder nu stationsområdet under kommande påskhelg. Efteråt bjöds alla på saft och bullar samt naturligtvis ett välfyllt påskägg. Därmed är påskhelgen inledd på ett färgrikt och väl synligt sätt i Lugnås.