17 mar 2015 06:00

17 mar 2015 06:00

Glada ballonger i kyrkan

MARIESTAD: Ekumenisk söndag i Korskyrkan

I söndags möttes alla kyrkorna i Mariestad tillsammans till gudstjänst i en fullsatt Korskyrkan med körsång, predikan, nattvard, lovsång, bön och barnmöte med clownen Molly, eller Malin Kindvall som hon egentligen heter. Malin kommer från Malmbäck och tog i slutet av gudstjänsten med alla barn och vuxna i ett gigantiskt ballongsläpp med glädjeballonger.

I söndags möttes alla kyrkorna i Mariestad tillsammans till gudstjänst i en fullsatt Korskyrkan med körsång, predikan, nattvard, lovsång, bön och barnmöte med clownen Molly, eller Malin Kindvall som hon egentligen heter. Malin kommer från Malmbäck och tog i slutet av gudstjänsten med alla barn och vuxna i ett gigantiskt ballongsläpp med glädjeballonger.