09 mar 2015 06:00

09 mar 2015 06:00

Året runt-blomma?

Maria Hammar i Mariestad skickade in den här bilden som ”vinterbild” för några veckor sedan, men vi väljer att ta med den som ett allmänt uppiggande kort i stället.

Ska sägas att hon även skickade in en bild, som var tagen i januari. Så här skriver Maria: ”Den här blomman har förföljt oss hela vintern. Bilden är tagen den 26 februari. Den har helt enkelt glömt av att det varit vinter =)”.

Ja, det vill vi kanske glömma lite till mans. Men nu är det i alla fall vår!

Ska sägas att hon även skickade in en bild, som var tagen i januari. Så här skriver Maria: ”Den här blomman har förföljt oss hela vintern. Bilden är tagen den 26 februari. Den har helt enkelt glömt av att det varit vinter =)”.

Ja, det vill vi kanske glömma lite till mans. Men nu är det i alla fall vår!