19 feb 2015 06:00

19 feb 2015 06:00

Boktema vid träff med Aktiva seniorer

Vid Aktiva seniorers månadsmöte den 11 februari var Yvonne Eriksen en uppskattad gäst.

Yvonne, som är bibliotekarie i Värsås, talade med värme om böcker, bokcirklar, att arbeta med böcker och så vidare. Hon hade satt ihop en lista med bra böcker som hon kunde rekommendera. Där fanns böcker för alla smaker – deckare, historia, ”feel good” med mera; nya och gamla i en salig blandning.

Som avslutning framförde hon under publikens jubel ett hyllningstal till semlan – utklädd till semla. Detta rönte som sagt stor uppskattning och gav upphov till livliga samtal till kaffet.

Yvonne, som är bibliotekarie i Värsås, talade med värme om böcker, bokcirklar, att arbeta med böcker och så vidare. Hon hade satt ihop en lista med bra böcker som hon kunde rekommendera. Där fanns böcker för alla smaker – deckare, historia, ”feel good” med mera; nya och gamla i en salig blandning.

Som avslutning framförde hon under publikens jubel ett hyllningstal till semlan – utklädd till semla. Detta rönte som sagt stor uppskattning och gav upphov till livliga samtal till kaffet.