06 feb 2015 06:00

06 feb 2015 06:00

Svängigt möte med glatt gäng

Hova PRO har haft sitt månadsmöte för februari. Ordförande Maj Wilsson kunde hälsa 37 medlemmar, varav två nya, välkomna.

Örjans Svänggäng, bestående av en dam och sex herrar, började med att dela ut ett ark med melodikryss och ”leta instrument”-lista till publiken. En lite annorlunda sysselsättning att klara av. Underhållarna kunde traktera flera olika instrument, såsom dragspel, bas, trombon, gitarr med flera. Efter tio låtar smakade det gott med kaffe, smörgås och kaka – och trevligt prat runt borden, innan gänget tog över igen med sång och musik.

När detta roliga var över vidtog ordinarie möte med bland annat information och lotteridragning. Ordförande tackade för en trevlig eftermiddag och hälsade alla välkomna till mötet i mars, som är årsmöte. Sedan var det bara att gå ut och sopa snön av bilen och bege sig hemåt.

Örjans Svänggäng, bestående av en dam och sex herrar, började med att dela ut ett ark med melodikryss och ”leta instrument”-lista till publiken. En lite annorlunda sysselsättning att klara av. Underhållarna kunde traktera flera olika instrument, såsom dragspel, bas, trombon, gitarr med flera. Efter tio låtar smakade det gott med kaffe, smörgås och kaka – och trevligt prat runt borden, innan gänget tog över igen med sång och musik.

När detta roliga var över vidtog ordinarie möte med bland annat information och lotteridragning. Ordförande tackade för en trevlig eftermiddag och hälsade alla välkomna till mötet i mars, som är årsmöte. Sedan var det bara att gå ut och sopa snön av bilen och bege sig hemåt.