06 feb 2015 06:00

06 feb 2015 06:00

Egna PRO-förmågor stod för underhållningen

Årets första medlemsmöte i PRO Mariestad inleddes med att ordförande önskade god fortsättning på det nya året.

Därefter lämnades information om vårens aktiviteter. Medlemsvärvare belönades och dragning gjordes av vinnare i korsordstävlingen.

PROlogen var först i raden när de egna förmågorna stod för underhållningen. Därefter läste Ragnhild Strindevall ur ”Flakmopedisten” av Lars Berghagen. Anngret Svensson bidrog med att läsa en av Håkan Anderssons tänkvärda dikter. Mest applåder fick det nummer där Kristina Svensson sjöng ”Rosenkyssar” ackompanjerad av Göte Wåhlin. Kjell Andersson agerade rosenförsäljaren och Birgitta Andersson flickan som till slut blev hans fru. Kristina Svensson hade sammanställt programmet som också innehöll solosång av Karin Dahl och Göte Wåhlin.

Efter kaffet framförde Internationella dansen ett varierat program med prov på vad de lärt sig under höstterminen. Aktivitet, som innebär såväl motion som tankearbete, har blivit allt mer populär under åren.

Mötet avslutades traditionsenligt med långdans och raketen.

Därefter lämnades information om vårens aktiviteter. Medlemsvärvare belönades och dragning gjordes av vinnare i korsordstävlingen.

PROlogen var först i raden när de egna förmågorna stod för underhållningen. Därefter läste Ragnhild Strindevall ur ”Flakmopedisten” av Lars Berghagen. Anngret Svensson bidrog med att läsa en av Håkan Anderssons tänkvärda dikter. Mest applåder fick det nummer där Kristina Svensson sjöng ”Rosenkyssar” ackompanjerad av Göte Wåhlin. Kjell Andersson agerade rosenförsäljaren och Birgitta Andersson flickan som till slut blev hans fru. Kristina Svensson hade sammanställt programmet som också innehöll solosång av Karin Dahl och Göte Wåhlin.

Efter kaffet framförde Internationella dansen ett varierat program med prov på vad de lärt sig under höstterminen. Aktivitet, som innebär såväl motion som tankearbete, har blivit allt mer populär under åren.

Mötet avslutades traditionsenligt med långdans och raketen.