05 feb 2015 06:00

05 feb 2015 06:00

Stilla, soligt, snöigt

VINTERBILDEN

Maria Karlsson i Töreboda föregår med gott exempel och skickar in sin bild av vintern. ”Jag älskar snön. När allt är lugnt och stilla och soligt och mycket snö. Då är det som ett sagolandskap”, skriver hon.

Passa på att ta en vacker, rolig, vintrig bild i vårt område, du också! Och skicka in den till familj@mariestadstidningen.se. Berätta vem du är (med telefonnummer) och vad/vem vi ser på fotografiet. Välkommen med din bild!

Maria Karlsson i Töreboda föregår med gott exempel och skickar in sin bild av vintern. ”Jag älskar snön. När allt är lugnt och stilla och soligt och mycket snö. Då är det som ett sagolandskap”, skriver hon.

Passa på att ta en vacker, rolig, vintrig bild i vårt område, du också! Och skicka in den till familj@mariestadstidningen.se. Berätta vem du är (med telefonnummer) och vad/vem vi ser på fotografiet. Välkommen med din bild!