04 feb 2015 06:00

04 feb 2015 06:00

Populär tillställning

Ekeskogs byalag och Töreboda riksteaterförening hade en riktig toppenkväll i Ekeskog lördags.

Då var Åsa Bergh och Bosse Sandgren (hennes sambo) på besök med föreställningen ”Djävla mansfôlk”. Med sin musik spred de både värme och engagemang. Mycket av deras föreställning gjordes i interaktion med publiken vilket förhöjde stämningen ytterligare. Publiken – närmare 50 personer – tyckte att det var extra roligt att det inte bara var ”en sångerska och hennes musiker”, utan att de var nästan lika framträdande båda två. Åhörarna lämnade bygdegården en riktig Monica Zetterlund-kick rikare.

Då var Åsa Bergh och Bosse Sandgren (hennes sambo) på besök med föreställningen ”Djävla mansfôlk”. Med sin musik spred de både värme och engagemang. Mycket av deras föreställning gjordes i interaktion med publiken vilket förhöjde stämningen ytterligare. Publiken – närmare 50 personer – tyckte att det var extra roligt att det inte bara var ”en sångerska och hennes musiker”, utan att de var nästan lika framträdande båda två. Åhörarna lämnade bygdegården en riktig Monica Zetterlund-kick rikare.