29 jan 2015 06:00

29 jan 2015 06:00

Blå skuggor vid PRO-mötet

Till årets första möte med PRO Lyrestad-Sjötorp bjöds alla pensionärer in till en stunds sammankomst i Sjötorps bygdegård, med musikunderhållning av musikgruppen Blå skuggor. Föreningen kunde också välkomna två nya medlemmar.

Efter ett föredömligt kort medlemsmöte samt fikapaus fick deltagarna lyssna till Börjes och hans kompisars välklingande musik och sång med många gamla örhängen. En mycket uppskattad musiktimme.

Ett förslag från Bruno Nyberg resulterade i att det beslöts att försöka påverka kommunen att dela ut gratis halkbroddar till alla pensionärer. Resekommittén ville också ha in önskemål om vårens resmål. Mötet avslutades som vanligt med lottdragning, denna gång med vinster från PRO:s terapiverksamhet.

Efter ett föredömligt kort medlemsmöte samt fikapaus fick deltagarna lyssna till Börjes och hans kompisars välklingande musik och sång med många gamla örhängen. En mycket uppskattad musiktimme.

Ett förslag från Bruno Nyberg resulterade i att det beslöts att försöka påverka kommunen att dela ut gratis halkbroddar till alla pensionärer. Resekommittén ville också ha in önskemål om vårens resmål. Mötet avslutades som vanligt med lottdragning, denna gång med vinster från PRO:s terapiverksamhet.