16 jan 2015 06:00

23 jan 2015 14:47

Ny ötradition

TORSÖ

Det blev sång, musik och glädje när de minsta eleverna från Torsö Skärgårdsskola dansade ut julen. ”Vi hade jättekul och hoppas att det blir en ny trevlig tradition”, säger läraren Ulrika Ekman. Förutom ringdans, som ju är en gammal fin svensk tradition, framförde flera av eleverna julsånger till ackompanjemang av ”tomtens medhjälpare” Åke Lindegårdh på gitarr och tamburin.

Det blev sång, musik och glädje när de minsta eleverna från Torsö Skärgårdsskola dansade ut julen. ”Vi hade jättekul och hoppas att det blir en ny trevlig tradition”, säger läraren Ulrika Ekman. Förutom ringdans, som ju är en gammal fin svensk tradition, framförde flera av eleverna julsånger till ackompanjemang av ”tomtens medhjälpare” Åke Lindegårdh på gitarr och tamburin.