15 jan 2015 06:00

23 jan 2015 14:46

Tomtar kom på besök

HASSLERÖR

Lions Club Lyrestad-Hasslerör tillsammans med Röda korset anordnade traditionsenligt Knutsdans i Hassle gamla tingshus i lördags. Närmare 50-talet barn och lika många föräldrar och anhöriga hade kommit för att dansa ut julen. Elvy Bengtsson med speleman Dag Gustavsson såg till att alla dansade och lekte och trivdes. Som extra överraskning för barnen dök det upp inte mindre än två tomtar till barnens förtjusning. Alla barn fick godispåsar.

Lions Club Lyrestad-Hasslerör tillsammans med Röda korset anordnade traditionsenligt Knutsdans i Hassle gamla tingshus i lördags. Närmare 50-talet barn och lika många föräldrar och anhöriga hade kommit för att dansa ut julen. Elvy Bengtsson med speleman Dag Gustavsson såg till att alla dansade och lekte och trivdes. Som extra överraskning för barnen dök det upp inte mindre än två tomtar till barnens förtjusning. Alla barn fick godispåsar.