29 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:46

Musikaliska tomtar

Årets julfest i SPF Törebodabygden hölls måndagen den 15 december.

När gästerna kom möttes de av en välkomnande julmusik framförd med stor skicklighet av Lars Hay, Tord Levin och Rolf Johansson. Detta resulterade i att julstämningen infann sig direkt. Gästerna fick både lyssna och stundtals sjunga med. Gemytet stegrades för varje sång. Därefter avsmakades julbordet till allas belåtenhet. Traditionsenligt kom lucia, tärnor och tomtar på besök och underhöll med sång till pianoackompanjemang. Samvaron fortsatte sedan över en kopp kaffe med tillbehör. Därefter önskade alla varandra en god jul och ett gott nytt år.

När gästerna kom möttes de av en välkomnande julmusik framförd med stor skicklighet av Lars Hay, Tord Levin och Rolf Johansson. Detta resulterade i att julstämningen infann sig direkt. Gästerna fick både lyssna och stundtals sjunga med. Gemytet stegrades för varje sång. Därefter avsmakades julbordet till allas belåtenhet. Traditionsenligt kom lucia, tärnor och tomtar på besök och underhöll med sång till pianoackompanjemang. Samvaron fortsatte sedan över en kopp kaffe med tillbehör. Därefter önskade alla varandra en god jul och ett gott nytt år.