22 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:46

Grötfest med paket och lucia

På luciadagen hade PRO Töreboda årets sista möte, som inleddes med ett vackert luciatåg. Det var barn och ungdomar under ledning av Linda Nilsson som förgyllde dagen med jul- och luciasånger både unisont och solo samt pianomusik. Publiken visade sin uppskattning med varma applåder.

Därefter informerade Margith Lindholm bland annat om den nya samlingslokalen som PRO håller på att renovera. Sedan smakade det gott med risgrynsgröt och skinksmörgås samt kaffe och saffrans- och pepparkaka.

Träffen avslutades med stort skink- och julklappslotteri där många fick gå hem med något gott att äta eller paket att öppna.

Slutligen önskade Jan-Erik Rosander god jul och gott nytt år och hälsade alla välkomna till julgransplundring på tjugondag Knut.

På luciadagen hade PRO Töreboda årets sista möte, som inleddes med ett vackert luciatåg. Det var barn och ungdomar under ledning av Linda Nilsson som förgyllde dagen med jul- och luciasånger både unisont och solo samt pianomusik. Publiken visade sin uppskattning med varma applåder.

Därefter informerade Margith Lindholm bland annat om den nya samlingslokalen som PRO håller på att renovera. Sedan smakade det gott med risgrynsgröt och skinksmörgås samt kaffe och saffrans- och pepparkaka.

Träffen avslutades med stort skink- och julklappslotteri där många fick gå hem med något gott att äta eller paket att öppna.

Slutligen önskade Jan-Erik Rosander god jul och gott nytt år och hälsade alla välkomna till julgransplundring på tjugondag Knut.