17 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:46

Lyckad allsång med dragspelsklubben

MARIESTAD

Trots konkurrens från flera evenemang under söndagen kom ett 90-tal personer till Mariestads dragspelsklubbs allsång i Rotundan på folkparken. Från det urval av advents- och julsånger som framfördes kan nämnas ”Gläns över sjö och strand”, ”Det lyser en stjärna”, ”När i kväll jag tänder ett ljus” och ”Jul, jul, strålande jul”. Publiken sjöng av hjärtats lust, ledda av Sylve Johansson.

Kaffe med lussekatt med mera avnjöts vid kaffeborden medan folk undrade om de kanske skulle vinna något vid eftermiddagens lotteri.

Efter ett löfte att till våren återigen bjuda in till allsång, då med den årstidens melodier, sjöng dragspelsklubbens musikanter för publiken ”God Jul önskar vi Er alla” innan alla unisont avslutade stunden med psalmen ”Fröjdas vart sinne”.

Trots konkurrens från flera evenemang under söndagen kom ett 90-tal personer till Mariestads dragspelsklubbs allsång i Rotundan på folkparken. Från det urval av advents- och julsånger som framfördes kan nämnas ”Gläns över sjö och strand”, ”Det lyser en stjärna”, ”När i kväll jag tänder ett ljus” och ”Jul, jul, strålande jul”. Publiken sjöng av hjärtats lust, ledda av Sylve Johansson.

Kaffe med lussekatt med mera avnjöts vid kaffeborden medan folk undrade om de kanske skulle vinna något vid eftermiddagens lotteri.

Efter ett löfte att till våren återigen bjuda in till allsång, då med den årstidens melodier, sjöng dragspelsklubbens musikanter för publiken ”God Jul önskar vi Er alla” innan alla unisont avslutade stunden med psalmen ”Fröjdas vart sinne”.