17 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:46

LÄSARNAS: Tack och bock

MARIESTAD

Den 9 december tackade socialnämnden i Mariestad personal som varit anställd i verksamheten i 25 år. Dessa bjöds på middag på residenset och fick dessutom en gåva från socialnämnden. De som uppvaktades var: Lena Eldh, Ulrika Källgård-Blomqvist, Malin Abrahamsson, Marika Ljungkvist, Carina Magnusson, Siv Andersson, Lena Andersson, Monika Forsell, Marina Hoffman, Lena Pettersson, Carina Rumler, Anita Lundh, Ann-Britt Johansson, Per-Olov Brodén, Anders Aronsson, Per-Henrik Fröjd, Tonita Lindberg.

Den 9 december tackade socialnämnden i Mariestad personal som varit anställd i verksamheten i 25 år. Dessa bjöds på middag på residenset och fick dessutom en gåva från socialnämnden. De som uppvaktades var: Lena Eldh, Ulrika Källgård-Blomqvist, Malin Abrahamsson, Marika Ljungkvist, Carina Magnusson, Siv Andersson, Lena Andersson, Monika Forsell, Marina Hoffman, Lena Pettersson, Carina Rumler, Anita Lundh, Ann-Britt Johansson, Per-Olov Brodén, Anders Aronsson, Per-Henrik Fröjd, Tonita Lindberg.