16 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:46

Julfest hos Gamla Maifare

MARIESTAD

Ett 50-tal medlemmar i föreningen Gamla Maifare hade anslutit sig till årets julfest på Restaurang Holländaren. En läcker julbuffé med dessert serverades, av vilken alla lät sig väl smaka. Norra Västergötlands lucia med tärnor gjorde ett uppskattat framträdande med vacker sång varefter kaffe serverades. Vid lotteridragningen fann många fina priser vägen till lyckliga vinnare. Avslutningsvis uppvaktades funktionärer med var sin välfylld specerikasse som tack för väl uträttat arbete under det gångna året.

Ett 50-tal medlemmar i föreningen Gamla Maifare hade anslutit sig till årets julfest på Restaurang Holländaren. En läcker julbuffé med dessert serverades, av vilken alla lät sig väl smaka. Norra Västergötlands lucia med tärnor gjorde ett uppskattat framträdande med vacker sång varefter kaffe serverades. Vid lotteridragningen fann många fina priser vägen till lyckliga vinnare. Avslutningsvis uppvaktades funktionärer med var sin välfylld specerikasse som tack för väl uträttat arbete under det gångna året.