16 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:46

Hörselskadade firade med gröt

MARIESTAD

Café Holmen i Mariestad var fylld till sista plats när Hörselskadades förening Norra Skaraborg hade sin traditionella grötfest.

Efter att deltagarna i trevlig samvaro hade avnjutit den goda risgrynsgröten och skinksmörgåsarna tågade lucia med tärnor in och fyllde lokalen med ljuvlig sång. Ordförande Bengt Gereonsson passade på att redogöra lite om vårens HRF-program angående resor och sammankomster.

Kvällen till ära fick föreningen besök av Pia och Magnus Hast som bjöd på häftig sång med gitarrkomp varvat med kluriga vitsar. Även de som hörde sämst kunde vara fullt delaktiga i vad som sades tack vare skrivtolkar och lokalens fungerande teleslinga. Kvällen avslutades med dragning på det lotteri som hade ordnats, där såväl privatpersoner som företag hade varit med och sponsrat med vinster.

Café Holmen i Mariestad var fylld till sista plats när Hörselskadades förening Norra Skaraborg hade sin traditionella grötfest.

Efter att deltagarna i trevlig samvaro hade avnjutit den goda risgrynsgröten och skinksmörgåsarna tågade lucia med tärnor in och fyllde lokalen med ljuvlig sång. Ordförande Bengt Gereonsson passade på att redogöra lite om vårens HRF-program angående resor och sammankomster.

Kvällen till ära fick föreningen besök av Pia och Magnus Hast som bjöd på häftig sång med gitarrkomp varvat med kluriga vitsar. Även de som hörde sämst kunde vara fullt delaktiga i vad som sades tack vare skrivtolkar och lokalens fungerande teleslinga. Kvällen avslutades med dragning på det lotteri som hade ordnats, där såväl privatpersoner som företag hade varit med och sponsrat med vinster.