13 dec 2014 06:00

23 jan 2015 13:57

SKPF firade med julmacka och lucia

Kommunalpensionärerna har haft årets sista medlemsmöte. Lennart Andersson hälsade välkommen och sen var det dags för luciorna med följe att göra entre.

Det var Marita Wallenstein som med sina dagbarn och barnbarn lyste upp i decembermörkret. Flera näpna lucior, tomte och pepparkaksgubbe sjöng fina lussesånger.

När luciatåget avslutat sitt program belönades de med saft och lussebulle. Kören fortsätta och underhöll med många julsånger och den som ville var välkommen att sjunga med. Efter sång och musik smakade det med kaffe, julsmörgås och pepparkaka. Mötet avslutades med att många fina vinster lottas ut på lotteriet och medlemmarna tackade varandra för det gångna året och önskar oss alla en god jul.

Det var Marita Wallenstein som med sina dagbarn och barnbarn lyste upp i decembermörkret. Flera näpna lucior, tomte och pepparkaksgubbe sjöng fina lussesånger.

När luciatåget avslutat sitt program belönades de med saft och lussebulle. Kören fortsätta och underhöll med många julsånger och den som ville var välkommen att sjunga med. Efter sång och musik smakade det med kaffe, julsmörgås och pepparkaka. Mötet avslutades med att många fina vinster lottas ut på lotteriet och medlemmarna tackade varandra för det gångna året och önskar oss alla en god jul.