13 dec 2014 06:00

23 jan 2015 13:57

Månadsmöte med besök av lucia

Över 30 medlemmar deltog vid Mariestads husmodersförenings månadsmöte som hölls den 10 december.

Eftersom det var årets sista möte var det extra festligt. Medlemmarna välkomnades med glögg med tillbehör och tog sedan plats vid det dukade långbordet. Lucia med tärnor kom på besök. Därefter var det dags för julgröt, skinksmörgås och kaffe med pepparkaka.

Alla hade haft med varsin julklapp och lagt i julsäckarna som tomtemor tog hand om. Tomtemor önskade alla en god jul och överlämnade en julklapp. Istället för det sedvanliga lotteriet fanns det tre skänkta högvinster. Under varje kaffefat låg ett ”julhjärta” med en siffra ditskrivet som resulterade i tre lyckliga vinnare. En julblomma delades även ut till de äldre medlemmarna.

Ordförande Kerstin Poulsen avrundade månadsmötet med att berätta om det tacknämliga bidraget från John Hedins fond och informera om det kommande årsmötet i februari 2015. Hon läste också dikten ”Tid för Lucia” av Irene Skoog. Slutligen sjöngs Husmoderssången.

Eftersom det var årets sista möte var det extra festligt. Medlemmarna välkomnades med glögg med tillbehör och tog sedan plats vid det dukade långbordet. Lucia med tärnor kom på besök. Därefter var det dags för julgröt, skinksmörgås och kaffe med pepparkaka.

Alla hade haft med varsin julklapp och lagt i julsäckarna som tomtemor tog hand om. Tomtemor önskade alla en god jul och överlämnade en julklapp. Istället för det sedvanliga lotteriet fanns det tre skänkta högvinster. Under varje kaffefat låg ett ”julhjärta” med en siffra ditskrivet som resulterade i tre lyckliga vinnare. En julblomma delades även ut till de äldre medlemmarna.

Ordförande Kerstin Poulsen avrundade månadsmötet med att berätta om det tacknämliga bidraget från John Hedins fond och informera om det kommande årsmötet i februari 2015. Hon läste också dikten ”Tid för Lucia” av Irene Skoog. Slutligen sjöngs Husmoderssången.