10 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

Läsarbilden: Hoppas på julklappar"

julgos. Dagens rara läsarbild har vi fått från Yvonne Antonsson i Töreboda. Det är hennes katt Missy som gosar med en av husets prydnadstomtar. Vad gör man inte för att visa hur snäll man är så här före jul?

Yvonne berättar att hon fick Missy för en månad sedan, då hon hämtade henne från katthemmet i Töreboda. Då var Missy skygg, men nu är det full fart. ”Hon är med då jag julpyntar, och i går välte hon julgranen”, skriver Yvonne som passar på att ge en eloge till katthemmet för allt jobb de lägger ned.

julgos. Dagens rara läsarbild har vi fått från Yvonne Antonsson i Töreboda. Det är hennes katt Missy som gosar med en av husets prydnadstomtar. Vad gör man inte för att visa hur snäll man är så här före jul?

Yvonne berättar att hon fick Missy för en månad sedan, då hon hämtade henne från katthemmet i Töreboda. Då var Missy skygg, men nu är det full fart. ”Hon är med då jag julpyntar, och i går välte hon julgranen”, skriver Yvonne som passar på att ge en eloge till katthemmet för allt jobb de lägger ned.