08 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

Mjukstart på stranden

Kanske är det någon som inte vill få kalla fötter inför vinterbadet? Eller kanske någon som inte vill bli sandig om tårna på väg upp till bastun efteråt? Vi låter det vara osagt varför trasmattan lagts framför badbryggan på Snapen, men snyggt är det!

Det är Maria Karlsson från Töreboda som fångat in det fina motivet – och skickat in bilden till familj@mariestadstidningen.se. Det tackar vi för!

Kanske är det någon som inte vill få kalla fötter inför vinterbadet? Eller kanske någon som inte vill bli sandig om tårna på väg upp till bastun efteråt? Vi låter det vara osagt varför trasmattan lagts framför badbryggan på Snapen, men snyggt är det!

Det är Maria Karlsson från Töreboda som fångat in det fina motivet – och skickat in bilden till familj@mariestadstidningen.se. Det tackar vi för!