04 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

PRO-jubilarer uppvaktades

TÖREBODA

PRO Töreboda har bjudit in de medlemmar som fyllt eller fyller 80, 85, 90 eller 95 år under hösten.

Kören inledde med finstämd sång av gratulationsvisor och Ragnar Johansson läste en uppskattad dikt om hur det kan vara när man blir gammal. Sedan smakade det gott med kaffe och tårta som intogs under gemytliga samtal, Samkvämet avslutades med en vacker ros till varje jubilar.

PRO Töreboda har bjudit in de medlemmar som fyllt eller fyller 80, 85, 90 eller 95 år under hösten.

Kören inledde med finstämd sång av gratulationsvisor och Ragnar Johansson läste en uppskattad dikt om hur det kan vara när man blir gammal. Sedan smakade det gott med kaffe och tårta som intogs under gemytliga samtal, Samkvämet avslutades med en vacker ros till varje jubilar.