03 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

Lusse hos SPF Mariestad

SPF hade sitt sista månadsmöte för året i Mariestads pingstkyrka måndagen den 1 december.

Många kom och fick njuta av skönsång från norra Skaraborgs luciakandidater. Det är ju lika vackert varje år, och påminner om årstiden: Många har väl börjat fundera på julen, och då är det skönt att koppla av i goda vänners gemenskap med lite fika. Till detta spelade Dragspelsakuten klämmigt och uppmuntrande, i jullika kläder. SPF ser fram emot att få höra dem spela vid fler tillfällen framöver.

Många kom och fick njuta av skönsång från norra Skaraborgs luciakandidater. Det är ju lika vackert varje år, och påminner om årstiden: Många har väl börjat fundera på julen, och då är det skönt att koppla av i goda vänners gemenskap med lite fika. Till detta spelade Dragspelsakuten klämmigt och uppmuntrande, i jullika kläder. SPF ser fram emot att få höra dem spela vid fler tillfällen framöver.