02 dec 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

Tomten kom till Lugnås

På söndagseftermiddagen invigdes årets tomteland på stationsplan i Lugnås. Det har blivit en tradition första söndagen i advent.

Runt den stora granen samlades ung som gammal för att klä de små julgranarna med medhavda juldekorationer. Höstens långa och djupa mörker skingrades och ersattes av julens ljus med förväntningar och gemenskap med släkt och vänner. Det serveras julgröt med tillbehör samt skink- och ostsmörgås. Intresseföreningens evenemangskommitté stod som arrangörer för den spisliga delen av programmet.

Som avslutning, vem kom då från Kinneskogens mörka djup, jo självaste Tomten med lykta och julkarameller till de yngsta. En trivsam inledning på årets adventstid.

Runt den stora granen samlades ung som gammal för att klä de små julgranarna med medhavda juldekorationer. Höstens långa och djupa mörker skingrades och ersattes av julens ljus med förväntningar och gemenskap med släkt och vänner. Det serveras julgröt med tillbehör samt skink- och ostsmörgås. Intresseföreningens evenemangskommitté stod som arrangörer för den spisliga delen av programmet.

Som avslutning, vem kom då från Kinneskogens mörka djup, jo självaste Tomten med lykta och julkarameller till de yngsta. En trivsam inledning på årets adventstid.