28 nov 2014 06:00

23 jan 2015 14:45

Kändisföreläsare

MARIESTAD

Anders Stålhand är välkänd för många människor genom bland annat tv och trädgårdspressen. Att han blivit utsedd till chefsträdgårdsmästare på Göteborgs Botaniska trädgård gjorde det extra spännande för medlemmarna i Mariestads Trädgårdsförening att ta emot honom som föreläsare till sitt möte på Trädgårdsskolan Dacapo. Anders talade på ett mycket stimulerande och medryckande sätt om ätbara frukter från träd och buskar i trädgården bland annat gällande det vi anser vara prydnadsväxter. Många av de mer än 60-talet mötesdeltagarna passade på att köpa Anders bok ”Skörda nya smaker”.

Anders Stålhand är välkänd för många människor genom bland annat tv och trädgårdspressen. Att han blivit utsedd till chefsträdgårdsmästare på Göteborgs Botaniska trädgård gjorde det extra spännande för medlemmarna i Mariestads Trädgårdsförening att ta emot honom som föreläsare till sitt möte på Trädgårdsskolan Dacapo. Anders talade på ett mycket stimulerande och medryckande sätt om ätbara frukter från träd och buskar i trädgården bland annat gällande det vi anser vara prydnadsväxter. Många av de mer än 60-talet mötesdeltagarna passade på att köpa Anders bok ”Skörda nya smaker”.